טיניטוס טיפול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/10/2000 | 23:59 | מאת: קובי

שלום שמעתי יותר נכון קראתי שבבית חולים "הדסה" מתבצע טיפול בטיניטוס שאלתי איזה טיפול הוא זה? והאם יישנם תוצאות?

18/10/2000 | 18:01 | מאת: צחי

מידע תוכל למצוא ב - http://hadassah.4mg.com/tinnitus.htm קביעת תור לפחות שנתיים!!!

24/10/2000 | 14:52 | מאת: מירי

צחי שלום טיניטוס הכוונה לציפצופים באוזניים? המידע שנתת זה באנגלית וקצת קשה לי לקבל אינפורמציה למה הכוונה לחכות שנתיים? אנא תחזור אלי, אצלי יש מקרה של ירידה בשמיעה באופן פתאומי וצפצופים תמידדים באוזן ימין. תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון