המנגיומה באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/10/2000 | 18:39 | מאת: בני

ילדה בת שלוש וחצי ,כחודש לאחר הלידה הופיע כתם במרכז האף מה שהסתבר מאוחר יותר כ"המנגיומה" לאחר התיעצות עם רופא משפחה פנינו לרופא מומחה לכירורגיה פלסטית,וקיבלנו הסבר לגבי מהות המקרה. אולם לא יכולנו לקבל איזשהו מידע לגבי אופן הסרת ההמנגיומה וכן איזושהי רשימת רופאים או אחד שביצע כזה ניתוח ולראות תמונות שלאחר מכן. פניתנו אליך היא לקבלת אינפורמציה יותר רחבה לנושא הרגיש , מי ביצע בעבר ניתוח כזה בארץ, ואפילו אינפורמציה מחו"ל. בברכה, בני

24/12/2001 | 21:52 | מאת: rinalili

בני כתב/ה: > > ילדה בת שלוש וחצי ,כחודש לאחר הלידה הופיע כתם במרכז האף מה > שהסתבר מאוחר יותר > כ"המנגיומה" לאחר התיעצות עם רופא משפחה פנינו לרופא מומחה > לכירורגיה פלסטית,וקיבלנו הסבר לגבי מהות המקרה. אולם לא יכולנו > לקבל איזשהו מידע לגבי אופן הסרת ההמנגיומה וכן איזושהי רשימת > רופאים או אחד שביצע כזה ניתוח ולראות תמונות שלאחר מכן. פניתנו > אליך היא לקבלת אינפורמציה יותר רחבה לנושא הרגיש , מי ביצע בעבר > ניתוח כזה בארץ, ואפילו אינפורמציה מחו"ל. > בברכה, > בני

מנהל פורום אף אוזן גרון