צליל קבוע באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/06/2000 | 01:25 | מאת: מיכאל

האם יש פתרון רפואי לבעיה: שמיעת צליל קבוע בתדר גבוה גם כשבסביבה שקט מוחלט.

27/06/2000 | 00:47 | מאת: sataf

אני סובל ממחלת מנייר האם יש פיתרון לרעשים באוזניים אודה לך אם תתיחס בתודה מראש סטף מיכאל כתב/ה: ------------------------------- האם יש פתרון רפואי לבעיה: שמיעת צליל קבוע בתדר גבוה גם כשבסביבה שקט מוחלט.

27/06/2000 | 20:08 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום ישנן מספר אפשרויות טיפוליות בתופעה, האפשרויות נעות מטיפול תרופתי ועד לאבלציה של האוזן ממש. חשוב מאד לדעת מהי תוצאת בדיקת השמיעה אצלך ומהי תדירות ההתקף, כמו כן חשוב לדעת מהי השמיעה באוזן השנייה. כאמור, לפי הפרמטרים הללו ניתן להחליט האם ניתן לטפל תרופתית או ניתוחית., האפשרות האחרונה ננקטת כאשר השמיעה ממש גרועה וקיימות סחרורות קשות , ובתנאי שהאוזן הנגדית שומעת היטב, גם אז לא בטוח שהטינטון יחוסל אני ממליץ לפנות לרופא המטפל ועל סמך הפרמטרים שציינתי להחליט בדבר אופן הטיפול. בהצלחה

27/06/2000 | 20:11 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום מיכאל. אנא קרא תשובות נוספות שניתנו בנושא. אין פתרון רפואי לציפצוף קבוע באזניים. הפתרונות הינם סימפטומטיים בלבד ,וזאת כמובן לאחר בירור יסודי של סיבת התופעה במסגרת רפואת א.א.גרון. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון