נחירות בזמן שינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/10/2000 | 06:06 | מאת: תמר

שלום, האם קיים טיפול כירורגי שהוכח כיעיל במחקרים רפואיים רציניים לבעיית נחירות קולניות אצל גבר הסובל מעודף משקל? מה ידוע לך על הטיפול ברדיותרפיה בשיטת סומנוס?

15/10/2000 | 14:43 | מאת: דנה

תמר שלום, נתקלתי בפנייתך, ורציתי להציע לך לבקר באתר האינטרנר של "סומנוס קליניק": www.somnus.co.il, אשר בו תמצאי חומר אודות טיפול ה'סומנופלסט'. אשמח לענות לשאלות נוספות בטל': 03-5441144. בברכה, דנה

19/10/2000 | 09:19 | מאת: doron

I couldn't reach the site you've mentioned !

25/02/2007 | 21:33 | מאת: אלמונית

שלום. הייתי רוצה לדעת העם יש קשר בין עודף משקל לנחירות ועם יש קשר בין נחירות לדום נשימה בשינה ואיך מטפלים בבעית הנחירות שכול כך מתרידה ומפריעה

25/02/2007 | 21:33 | מאת: אלמונית

שלום. הייתי רוצה לדעת העם יש קשר בין עודף משקל לנחירות ועם יש קשר בין נחירות לדום נשימה בשינה ואיך מטפלים בבעית הנחירות שכול כך מתרידה ומפריעה

25/02/2007 | 21:34 | מאת: אלמונית

שלום. הייתי רוצה לדעת העם יש קשר בין עודף משקל לנחירות ועם יש קשר בין נחירות לדום נשימה בשינה ואיך מטפלים בבעית הנחירות שכול כך מתרידה ומפריעה?.

25/02/2007 | 21:36 | מאת: אלמונית

שלום. הייתי רוצה לדעת העם יש קשר בין עודף משקל לנחירות ועם יש קשר בין נחירות לדום נשימה בשינה ואיך מטפלים בבעית הנחירות שכול כך מתרידה ומפריעה?.

מנהל פורום אף אוזן גרון