טנטון באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/10/2000 | 10:32 | מאת: יאיר

מספר שנים אני סובל מטנטון באוזן ימין. דבר שגרם לירידת שמיעה באוזן ימין. לאחר מעקב הגעתי למסקנה שהטנטון מתגבר לפני מתח נפשי. התחלתי לבצע מדיטציה והטנטון נעלם לתקופה ארוכה ביותר. לאחרונה חזר ואינני יכול לסלקו, למרות תרגילי המדיטציה שעזרו קודם. ואינני מתוח יותר, אפילו רגוע יותר. רופאים שהתיעצתי אתם אמרו שאין ברירה וצריך לחיות עם זה. שאלותי: 1. מה זה הטנטון 2. האם ניתן להחלישו או לבטלו כליל 3. האם ברפואה האלטרנטיבית יש דרכים להקלה. בתודה מראש

14/10/2000 | 17:15 | מאת: אסתי-קינייסולוגית

ליאיר מציעה וממליצה לך לעבור טיפול קינייסולוגי. טיפול המאבחן דרך בדיקות שריר את הגורם הראשוני לטינטון ומנטרל אותו. הטיפול הוא בגורם.טיפול מומלץ. יש תוצאות. בברכה אסתי

14/10/2000 | 22:58 | מאת: יאיר

,תודה על התשובה, מאחר ואינני מכיר את נושא הקיינסולוגיה, הודה לך באם תוכלי להוסיף פרטים על דרך הריפוי ואם יש מטפלים המוכרים לך בנושא זה באיזור חיפה.

09/11/2000 | 22:36 | מאת: עזי

אסתי תשלחי גם לי בבקשה מידע על הטיפול הקינייסולוגי ל : [email protected] תודה

13/11/2000 | 13:42 | מאת: גילת

אשמח לקבל בדואר אקטרוני אינפורמציה על השיטה, והיכן ניתן לקבל טיפול באזור המרכז ו/או איזור ירושלים . תודה מראש. גילת.

30/03/2001 | 22:20 | מאת: הלל

שלום אסתי, לאחרונה לקיתי בטנטון באוזן ימין. קיבלתי טיפולים תרופתיים תוך כדי אשפוז בבי"ח. חל שיפור משמעותי אך עדיין ישנן התופעות של הטינטון. האם אפשר ג"כ לקבל פרטים על הטיפול הקינייסולוגי וכתובות של מטפלים ? בתודה מראש, הלל

15/10/2000 | 17:02 | מאת: ד"ר נתן שלמקוביץ

ליאיר דליה ואייל אנא שתפו אותנו בתוצאות הטיפול הקינייסולוגי

17/10/2000 | 19:20 | מאת: יאיר

לדר' שלמקוביץ ודליה. ראשית תודה על הענותכם לפניתי. בכל מקרה, אני ממשיך בשיטת המדיטציה שבה אני כבר עוסק שנים ושעזרה לי עד היום. אני תקוה שתעזור לי גם להבא. במידה ולא אשמח לפנות אליך דליה ולהעזר בשירותיך. תודה יאיר

מנהל פורום אף אוזן גרון