דלקות גרון חוזרות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/10/2000 | 14:27 | מאת: גילת

שלום! אני בת 29. בילדותי ועד גיל 18 לערך סבלתי המון מדלקות גרון סטפטוקוקליות. מאז החיידק שב אלי בממוצע של פעם בשנה-שנתיים. בחצי השנה האחרונה, יש לי כאבי גרון חזקים אשר מופיעים יום לפני קבלת המחזור החודשי (אין שימוש בגלולות). אני עושה משטח גרון בכל פעם, ורק לפני חודשיים היה חיידק, שאר המשטחים תקינים. יצויין כי כאבי הגרון חולפים תוך שלושה ימים (פרט לפעם שהיה חיידק). עוד נתון שיכול להוסיף: בשנה שעברה חליתי במונונוקליאוזיס, לפני חודש בדקתי נוגדני IgG והם גבוהים מהנורמה ועומדים על 256. (נוגדני IgM) עומדים על 11, שזה בנורמה. האם יש לך עצה ??? די נמאס לי מהדלקות האלו כל חודש... אולי גם עצה לטיפול מונע? אני גם מעוניינת להיכנס להריון, ואני רוצה לעשות זאת בבריאות הטובה ביותר האפשרית.

14/10/2000 | 17:29 | מאת: אסתי-קינייסולוגית

לגילת מציעה וממליצה לך לעבור טיפול קינייסולוגי לברר מהו הגורם הראשוני לכל הבעיות. טיפול אינדבידואלי המאבחן את הגורם הראשוני דרך בדיקות שריר פשוטות. המטפל עורך שיחה לא מילולית עם הגוף שלך והגוף יודע! לגןף יש את כל התשובות. לפרטים נוספים פני לאי-מייל. בברכה-אסתי

20/10/2000 | 17:11 | מאת: אביב

שלום שמי אביב נשוי +2 גיל 34 מאז שאני זןכר את עצמי יש לי דלקות בגרון שמלוות בחום גבוה בבדיקת מישטח גרון לא נימצא דבר בדרך כלל. עברתי טיפול מונע של אנטיביוטיקה במשך חצי שנה רפאפן מגה לא עזר הדבר היחיד שעזר זה זריקה פעם בחודש דוראביוטיק אני רוצה לציין שאני עובד במיפעל שבו הפרשי הטמפרטורה בסביבת העבודה מישתנה בקיצוניות. אודה לך על היעוץ

מנהל פורום אף אוזן גרון