סינוסיטיס ובעיות שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/06/2000 | 23:36 | מאת: יואל

האם בעיות שמיעה כתוצאה מסינוסיטיס הן נזק קבוע, או חולף בתום המחלה? כיצד ניתן למנוע נזק שכזה?

22/06/2000 | 23:44 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום יואל יתכנו בעיות שמיעה מסינוסיטיס כרונית. אינני בטוח עם זה כי אנחנו מדברים על אותו עניין. אנא פרט מהו סוג ליקוי השמיעה שאובחן אצלך ,ממצאי א.א.גרון ואת ממצאי בדיקת השמיעה. בלא ידיעת נתונים אלה קשה לתת תשובה מקצועית לעניין המניעה. להשתמע

27/06/2000 | 00:43 | מאת: sataf

אני סובל ממחלת מנייר כבר 9שנים עם ירידה בשמיעה סחרחורות וצילצוליםבאוזניים זה התחיל לי באוזן ימיןעברתי ניתוח באוזן ימין ליפני 3 שניםוהשמיעה הישתפרה וגם היית הפסקה של הסחרחורות לפני שנה יש לי ירידה בשמיעה באוזן שמאלוצילצולים וגם סחרחורות אני לוקח כדורי אגיסרק 3פעמים ביום כבר 8שנים האם היית ממליץ לי לעשות ניתוח גם באוזן שמאל האם זה מקובל בתודה מראש סטף

מנהל פורום אף אוזן גרון