פתרון לליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/10/2000 | 02:17 | מאת: א.

האם יש איזשהו פתרון לליחה שהוא לא תרופה קונוונציונלית?

10/10/2000 | 18:35 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום א. א. לא מבין בתרופות לא קונבנציונליות. ב. לא מסרת פרטים נוספים שיאפשרו לי התייחסות מפורטת יותר בהצלחה

10/10/2000 | 22:29 | מאת: א.

א. אפרט יותר כדי שתוכל לעזור. ב. אשמח להצעתך גם אם מדובר בתרופות קונוונציונליות ג. פירוט: ליחה בלילה בלבד, בשכיבה. גם שאני לא סובלת מנזלת. הליחה מעירה אותי, ואני נאלצת להתאמץ כדי להוציא אותה. (סימולציה של הקאה) ד. שמעתי שלפעמים זה נובע מרגישות לחלב ומוצריו. אשמח לשמוע את דעתך. (החלב היחיד שאני אוכלת זה גלידה לא כל יום ושוקולד. כמעט ולא שותה חלב או אוכלת מוצרי חלב. ) תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון