כאבי גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/10/2000 | 01:17 | מאת: חנה

אני סובלת מכאבי גרון חוזרים כל זמן שאני יוצאת לרוח או נמצאת במזגן קר מאד. במשטחים לא מתגלים חידקים. אני חושבת שזו ירידה במערכת החיסון. לפני כשנתייים עקרתי את כל שיני עקב דלקת חניכיים חריפה. האם הדבר יכול להשפיע על כאבי הגרון. אני חסרת אונים.רופא אף אוזן גרון לא ממליץ על ניתוח שקדים.אני בת 48.אודה לך על תשובתך.

10/10/2000 | 18:34 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום חנה לדעתי אין קשר לעובדה ששינייך נעקרו. מהתיאור שלך לא נראה לי שמדובר בזיהום חיידקי שמצריך אנטיביוטיקה או כריתה אלא בתגובה של המערכת העצבית- תחושתית שלך לחשיפה לקור. כמובן שהשערה זו חייבת להיות מגובה בבדיקה גופנית, משטחי גרון ובירור של נוכחות אלרגיה. בהצלחה

10/10/2000 | 19:39 | מאת: חנה

תודה רבה על התשובה

מנהל פורום אף אוזן גרון