אבני שקד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/10/2000 | 22:20 | מאת: בן

יש לי אבני שקד וזה דבר שמציק נורא ולא יוצא בקלות מהגרון האם ידוע לך על פתרון למנוע את אבני השקד או משהו להקל על המצב??

10/10/2000 | 18:11 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום בן ניתן להרחיק את אבני השקד באופן מקומי במרפאת א.א.גרון, ולחזור על הפעולה בכל פעם שמצטברות מחדש, או לכרות את השקדים ולהפטר מהבעיה אחת ולתמיד . בהצלחה

12/10/2000 | 22:11 | מאת: בן

האם זו "מחלה" חולפת או רק כריתת השקדים יפתרו את הבעיה הופא שהתייעצתי איתו אמר שלא כדאי לכרות את השקדים אבל לא נתן פתרון אלטרנטיבי אחר. מה לדעתך כדאי לעשות?

מנהל פורום אף אוזן גרון