קשיי נשימה עקב ליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/11/1999 | 09:07 | מאת: א

לאחרונה הייתי חולה בשפעת, אולם למרות שרוב סימני השפעת עברו, אני סובל מנזלת וליחה צמיגים מאוד בצבע צהוב אשר יורדת לכוון הראות וגורמת לי לקשיי נשימה ושיעול מאומץ. כמו כן אני חש חולשה ומתעיף מהר מאוד. אשמח אם יש לך המלצות מה לעשות. תודה

23/11/1999 | 22:35 | מאת: יואל שניאור - נטרופת

שלום! ישנם היום הרבה מוצרים טבעיים שיכולים לסייע לך בנושא הכיוח - ז"א הוצאת הליחה, אם זאת, לדעתי, יש לראות מהי התזונה שלך והאם אין אלרגיה למזונות כגון: מוצרי חלב, פירות הדר, סוכר וכד'. כן עליך לחזק את מע' החיסון, לדוגמא עם ויט' C . בכללי יש טיפול יחסית קצר שיותר פרטני והוא יכלול גם שמנים ארומטיים ותרגילים להוצאת הליחה ועוד..... לרשותך תמיד. יואל שניאור - מטפל הוליסטי רב-תחומי (כ"ס).

04/12/1999 | 17:34 | מאת: דר' שלמה ו' מאיר

לפי תאור המחלה שלך אתה סובל מדלף מוגלתי מהאף ללוע האף. המדובר באחד הסמנים האופיניים של דלקת גיתות האף - סינוסיטיס. במקרה זה אני רק יכול ליעץ לך לפנות לרופא אף, אוזן וגרון, אשר צריך לברר את מצבך במדויק ולתת טפול בהתאם לממצאים.

09/12/1999 | 10:00 | מאת: א

תודה על העצה, בביקור אצל רופא אף אוזן גרון הוא איבחן דלקת בקנה הנשימה וכיבים בשקדים אשר מהווים מוקדי זיהום מישניים. קיבלתי אנטיביוטיקה בשם זינט וכן נוקוליט ומשאף סטרואידים. אני לוקח את כל הנ"ל מזה 4 ימים אולם אינני רואה שיפור. השקדים ממשיכים להיות נפוחים מאוד ויש לי כאבי גרון בבליעה וכן ליחה רבה בקנה הנשימה. (משטח גרון היה תקין). המצב הזה כבר נמשך כ- חודש ואינו משתפר, אשמח לקבל תגובות. תודה א

מנהל פורום אף אוזן גרון