שלפוחית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/03/2002 | 14:48 | מאת: מרב

שלום רב! מזה כחודשיים יש לי בצידה הפנימי של השפה העליונה בפה מעין שלפוחית קטנה. כשהיא גודלת היא בגודל של "אפטה" וכמו פצע "אפטה" גם מעקצצת/צורבת. כשהיא קטנה היא לא מורגשת. אבל מזה חודשיים היא גדלה וקטנה לחילופין. אני לא יודעת אם אני פונה לפורום הנכון אבל אמרו לי לפנות לרופא אף אוזן גרון (ע"י רופא משפחה). - ממה השלפוחית הזו נובעת? - מה אפשר לשים כדי שתעבור? (היא שקופה כזו עם "ראש"). תודה מראש מרב

13/03/2002 | 21:24 | מאת: ד"ר יהודה רוט

הבעיה היא כנראה בבלוטת רוק קטנה ברירית השפה, ותקנתה כריתה - ניתוח קטן הניתן להעשות במרפאת חוץ של מח' א.א.ג. בכל בית חולים

מנהל פורום אף אוזן גרון