גירודים באוזן ימין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/03/2002 | 06:36 | מאת: אושר

שלום רב, מידי פעם (מידי כמה חודשים) אני נתקפת גירודים עזים באוזן ימין אין אני מצליחה להתגבר על הגירודים הללו והנני מגרדת את אוזני בעזרת צימרון הגירדים הם פנימים היות ואני מכניסה את הצימרון עד כמה שאפשר עמוק ורק כך אני "נרגעת" מתחושת הגירוד המעיקה ולעיתים הכואבת . שאלתי היא מהן הסיבות היכולות לגרום לגירוד מסוג זה והאם בכך שאני נעתרת לגירודים העזים הללו אני עלולה לפגוע באוזני ואם כן איך ניתן להפסיק את הגירודים הללו? תודה על העזרה אושר

13/03/2002 | 21:43 | מאת: ד"ר יהודה רוט

הגרד יכול לנבוע מפטרת או אקזמה בעור של תעלת המע החיצונית, אם לא תיגמלי מהגרד את אכן עלולה לגרום לנזק. אשר לטפול תצטרכי להבדק אצל רופא א.א.ג. שיוכל להציע טיפות או משחה.

מנהל פורום אף אוזן גרון