אוזן כואבת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/03/2002 | 17:48 | מאת: רוני

שלום רב, יש לי שאלה (מן הסתם). מדי פעם, לפעמים פעם בחודש ולפעמים פעם בחצי שנה כואבת לי האוזן השמאלית, הכאב מאד מוזר, אני יכולה רק לתאר אותו כאוזן תפוסה. האוזן נתפסת לי, הכאב הוא בתנועות מסוימות של הראש (כגון הזזה חדה של הראש ימינה), בתנועות לסת וגם בנגיעה במקומות מסוימים באוזן. הכאב חזק מאד ובדרך כלל עובר תוך יום ומסיבה זו לא פניתי עד היום לרופא. הסיפור הזה קיים כבר מספר שנים. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה לכאב הנ"ל והאם עליי לפנות לרופא גם כשאין כאב??? תודה מראש, רוני

13/03/2002 | 21:49 | מאת: ד"ר יהודה רוט

הסיבות האפשריות הן הפרעה בחוליות עמוד השדרה הצווארי או במפרק הלסת. לעיתים מדובר בדלקת בעצב. אפשר להבדק גם ללא כאב. התחילי אצל האורטופד.

מנהל פורום אף אוזן גרון