דלקת אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/03/2002 | 15:11 | מאת: אילנה

שלום ד"ר, בעוד מספר ימים נקבע לי ניתוח להוצאת גוש שפיר מהשד בהרדמה כללית. בקרתי אצל רופא משפחה ואמרתי לו שזה זמן מה אני סובלת מכאבי אוזניים, הוא בדק ואמר שיש לי דלקת ושאדחה את הניתוח עד שזה יעבור לאחר שאקח טיפול אנטיביוטי, מאחר והרדמה כללית כשיש דלקת מסוכנת. האם על ידי הסתכלות ניתן לקבוע בכל המקרים אם אני סובלת מדלקת אוזניים? האם כדאי לבקר אצל רופא א.א.ג? מה דעתך? תודה מראש אילנה

10/03/2002 | 15:14 | מאת: אילנה

היי, שכחתי לציין שבגלל שנמצא אצלי ישרוש בלב אני צריכה לקחת טיפול אנטיביוטי מונע לפני כל ניתוח או טיפול שיניים, ולהמשיך באינטיביוטיקה גם לאחר הטיפול. אולי בגלל זה המניעה, בגלל שאני נמצאת בקבוצת סיוכי גדולה יותר לסיבוכים? תודה, אילנה

13/03/2002 | 21:18 | מאת: ד"ר יהודה רוט

קיומה של דלקת אזניים, גם בנוכחות רשרוש בלב, אינה מגדילה את הסיכון בהרדמה או בניתוח. הסתכלות בהחלט מספקת לאבחנה. אם יש ספק לא תזיק התייעצות אצל רופא א.א.ג.

מנהל פורום אף אוזן גרון