טינטונים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/03/2002 | 20:39 | מאת: שולמית

אני בת 54 וכבר הרבה שנים סובלת מטינטונים דקיקים יחסית שאפשר היה להתעלם מהם, עד לאחרונה. הצפצופים התגברו ורעש רקע כמו רדיו ומים זורמים כבר לא מכסים עליהם. עד היום לא הייתי אצל רופא בעניין זה. האם תוכל לומר לי מה צפוי לי אצל רופא א.א.ג בענייני? תודה מראש.

08/03/2002 | 14:01 | מאת: ד"ר יהודה רוט

הרופא יקבלך במאור פנים, ישוחח עמך וידלה את מירב הפרטים והרמזים, יתבונן באוזנייך, ישלח אותך לבדיקת שמיעה, ואז יציע כיווני טפול או בדיקות-עזר נוספות (בדיקות דם, צילומים).

מנהל פורום אף אוזן גרון