מדוע שאלתי לא נענתה ע"י הרופא?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

07/03/2002 | 18:31 | מאת: סימה

בבדיקת אולטראסאונד שביצע אבי נמצא ממצא:multinodular goiter והובחנה בלוטת מגן מוגדלת במרקם בלתי הומוגני. כמו כן ביצע מיפוי ובתשובה רשום ש"יכול להתאים-לגויטר רב קשרי". נא תשובתך שכן אנו מאוד מודאגים ורק בעוד שבועיים נקבע לאבי תור אצל רופא. תודה

08/03/2002 | 14:05 | מאת: ד"ר יהודה רוט

שלום סימה לא עניתי לשאלתך שכן שאלת אם מישהו יודע, ומצאתי לנכון לאפשר לאנשים אחרים, המשתתפים בפורום, לנסות ולהתייחס תחילה. הממצאים בבדיקות של אביך מראים על בלוטת מגן מוגדלת עקב שנויים שפירים, לא גידוליים. יתכן שבכל זאת יוצע לאביך ניתוח, תלוי בגודל ההפרעה.

מנהל פורום אף אוזן גרון