משהו תקוע בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/03/2002 | 13:18 | מאת: טל

אני סובל מזה חודשיים ממעין משהו שתקוע בגרון. נבדקתי אצל רופא א.א.ג-מומחה ,כולל צילום רגיל לגרון ,ובדיקת חיידקים ובדיקות נוספות ע"י הרופא ללא ממצאים כלשהם. ההרגשה היא של מעין מוגלה או משהו אחר קשה להסבר. בזמן אכילה,או שתיה,או בזמן שינה התופעה נעלמת כלא היתה.מעבר לזמנים האלה היא מופיעה ומציקה מאוד. אני בן 28 ובריא. מה יכולה להיות תופעה זו??

07/03/2002 | 07:26 | מאת: ד"ר יהודה רוט

סיבה אפשרית היא רפלוקס - עליה של טיפות חומצה מהקיבה לגרון. לעיתים זה בטוי ללחץ נפשי.

מנהל פורום אף אוזן גרון