ביופסיה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/03/2002 | 11:44 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר, אני מבקשת לדעת האם הוצאת ביופסיה מהלוע העליון מחייבת הרדמה כללית ?אם כן מדוע? נ.ב. החולה בן 78 . תודה.

02/03/2002 | 11:49 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אני מניח שבגלל הגיל ומחלות נלוות, המחייבות השגחה מיוחדת, שאפשרית יותר בתנאי הרדמה כללית. אם יש התלבטות קשה, אשמח לפרטים נוספים ואנסה לעזור.

02/03/2002 | 12:02 | מאת: דניאלה

תודה על תשובתך המהירה. לאבי בן ה-78 אין מחלות נלווחת או נוספות(מעולם לא היה אצל רופא) קרדיולוגית מצבו נצוין (עבר השבוע א ק ג ואקו) ביופסיה בבלוטת התריס - תקינה. בדיקה אנדוסקופיה תקינה. הדבר הנוסף היחיד שיש לו היא בעיות באוזן שמאל,ירידה חדה בשמיעה והפרשות(חשש לכולטאטומה). אני שואלת אותך מכוון שאבי מסרב לבצע את הבדיקה אם זה יהיה בהרדמה כללית. תודה ושבת שלום.

02/03/2002 | 12:13 | מאת: דניאלה

תודה על תשובתך המהירה. לאבי בן ה-78 אין מחלות נלוות או נוספות(מעולם לא היה אצל רופא) קרדיולוגית מצבו מצוין (עבר השבוע א ק ג ואקו) ביופסיה בבלוטת התריס - תקינה. בדיקה אנדוסקופיה תקינה. הדבר הנוסף היחיד שיש לו היא בעיות באוזן שמאל,ירידה חדה בשמיעה והפרשות(חשש לכולטאטומה). אני שואלת אותך, מכוון שאבי מסרב לבצע את הבדיקה אם זה יהיה בהרדמה כללית. תודה ושבת שלום.

מנהל פורום אף אוזן גרון