דום נשימה ומחיצת אף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/03/2002 | 18:04 | מאת: grya

אני סובל מדום נשימה בשינה. לאחרונה החלטתי לבדוק שוב מה מצבי ורופאים המליצו לי לעבור ניתוח של מחיצת האף. הטענה היא שמחיצת האף שלי סוטה בצורה חדה לכיוון אחד וכנראה שזה מפריע לי לנשום. מה עושים בתיקון מחיצה? האם זה ניתוח מורכב? הרדמה מלאה או מקומית? לכמה זמן מאשפזים לניתוח כזה. ולא פחות חשוב האם יש פגיעה בצורה החיצונית של האף? תודה מראש.

02/03/2002 | 11:33 | מאת: ד"ר יהודה רוט

ראשית, השתמש במנוע החיפוש לצורך איתור מידע שכבר דוסקס בפורום שלנו. בניתוח מפרידים מתחת לרירית את החלק העקום ומסירים אותו, ואחר כך תופרים את הרירית מחדש. הניתוח, בדרך כלל, אינו מורכב. ניתן לעשותו בכל סוג של הרדמה. האשפוז הוא יום-יומיים. אין פגיעה בצורה החיצונית.

04/03/2002 | 13:27 | מאת: dana

שלום grya . אני עברתי לפני כמה חודשים ניתוח לתיקון סטייה במחיצת האף שגרמה לי לבעיות בנשימה ולכן הניתוח שעשיתי היה למטרה רפואית ולא אסתטית . אם אתה רוצה לשאול עוד שאלות ספציפיות בנושא אני אשמח מאד לענות לך וגם לשתף אותך בחוויות מהניתוח. אז אל תתביש לשאול. ביי dana.

04/03/2002 | 15:38 | מאת: אבי

אצלי הטיפול הוא גם בגלל בעיות רפואיות אבל יש חשש מנזק אסטטי. איפה עברת את הניתוח? אצל איזה רופא? כמה זמן היה אשפוז? איך ההחלמה? צריך להסתובב עם תחבושות או שבלי? והכי חשוב זה עוזר?

מנהל פורום אף אוזן גרון