אובדן הקול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/02/2002 | 17:47 | מאת: רונית

שלום רב! ברצוני לדעת כיצד ניתן להתגבר על אובדן הקול. הייתי אצל רופא המשפחה, ולאור הסימטומים שתיארתי לו, הוא קבע שיש לי וירוס, שפוגע בציתרי הקול, ואמר שזה יחלוף מעצמו. לבינתיים איבדתי את הקול לחלוטין, ורציתי לדעת אם יש דרך להשיבו בהקדם. בתודה מראש.

02/03/2002 | 11:43 | מאת: ד"ר יהודה רוט

בעקרון, תענית דיבור מוחלטת למספר ימים עשוייה לפתור את הבעייה. במקרים קשים יש צורך בתרופות, אינהלציות וכו'. אם לא תחלים תוך יום-יומיים כדאי להבדק אצל רופא א.א.ג. בכל זאת.

מנהל פורום אף אוזן גרון