דלקת אוזניים עקשנית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/02/2002 | 12:08 | מאת: עזרא כהן

בן 35 שנה. עם הסטוריה של נזלת אלרגית של עונות מעבר וכו'. במשך ה - 4 חודשים האחרונים אני סובל מדלקת אוזניים עקשנית המלווה בכאבי גרון חזקים אך נסבלים. בכל פעם טופלתי באוגמנטין 500 מ"ג 3 פעמים ביום, עם טיפות אוזניים דזורן או אנסטטיק. אתמול בלילה חטפתי דלקת בפעם הרביעית עם כאבי גרון וחום שפשוט לא יכולתי לדבר: כאבי תופת, עם ליחה צהובה ויובש חריג בגרון. האם יש סיכוי שהרופא יענה לבקשתי ויקצר את יסוריי ויתן לי משהו יותר "תותחי" מאוגמנטין?.

28/02/2002 | 13:04 | מאת: ד"ר יהודה רוט

לא בטוח שבעייתך באוזניים, ובכל אופן מסכים שכדאי לנסות אנטיביוטיקה אחרת, לאחר עשיית משטח גרון.

06/03/2002 | 23:41 | מאת: מירב

ביתי בת 5 חודשים סובלת מדלקות אוזניים חוזרות ונשנות במשך 3 חודשים רצופים.הוצע ניתוח "כפתורים" לפתרון הבעיה .האם קיים פתרון אחר ? שכן לפי הבנתי ניתוח זה אינו הכי מוצלח ומגביל מאוד. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון