שאלה בקשר לאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/02/2002 | 23:19 | מאת: רן

דוקטור שלום, בחודשים האחרונים אני די אובססיבי עם איך שהאף שלי נראה ולפעמים קצת דפקתי עליו גם מלמעלה ומהצד כדי לנסות 'לסדר' שייראה פחות עקום - אני מנחש שזה לא יכול לעזור אבל האם יכול להיות שהזקתי לעצמי ועכשיו הוא נהיה יותר עקום? לא שמתי לב לאיזשהי נפיחות מיוחדת או כאב באף תודה

27/02/2002 | 11:27 | מאת: לרן

אם זה ממש מפריע לך למה לא לעשות ניתוח? אם לא שברת את האף אין סיכוי שנגרם נזק או שהוא עקום יותר, לאף יש שלד הוא לא מתעצב בקלות אלא אם שוברים אותו, משייפים אותו.. לי

27/02/2002 | 18:40 | מאת: רן

לא יודע, ניתוח מתאים יותר לבנות לדעתי...

28/02/2002 | 10:51 | מאת: ד"ר יהודה רוט

נזק ודאי שלא גרמת. ברר לעצמך מהיכן ה"אובססיה" החדשה שלך בקשר למראה האף.

04/03/2002 | 13:34 | מאת: טלי

רן שלום אם אתה מסתכל במראה ונראה לך שהאף שלך עקום גם אם אנשים אחרים אומרים לך שאתה מדמיין כי הם רק לא רוצים להעליב אותך ובמיוחד אם בעיה זו מטרידה אותך מבחינה אסתטית למה שלא תלך לעשות ניתוח וזה ממש לא קשור רק לבנות, גם אני עשיתי ניתוח באף אבל בשל בעיה רפואית וזה לא בשמיים אתה רק צריך שמישהו ידחף אותך לכך. אני מאחלת לך בהצלחה ואם אתה רוצה לשאול אותי שאלות אתה יכול לכתוב לאימייל שלי. ביי טלי.

מנהל פורום אף אוזן גרון