איבוד שמיעה פתאומי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/02/2002 | 22:59 | מאת: שרגא

לפני מספר ימים איבדתי את השמיעה באוזן ימין, באופן פתאומי ללא כל סיבה חיצונית. לאחר בדיקות שנעשו בבית חולים נאמר לי שהשמיעה ירדה בחמישים אחוז והטיפול היחידי שיש הוא מנוחה בבית ולקיחה של כדור י פרדניזון במשך 10 ימים במינון יורד הדרגתי. רציתי לדעת האם זהו הטיפול היחיד או שישנם טיפולים אחרים מומלצים והאם יש סיכוי שהשמיעה תחזור.

28/02/2002 | 10:59 | מאת: ד"ר יהודה רוט

מבלי להכיר את כל הפרטים קשה להשיב לגבי סכוי ההחלמה, אולם נראה שהטפול נאות ומקובל. יש טפולים שונים ומשונים, אך אין ודאות לגבי היעילות שלהם.

מנהל פורום אף אוזן גרון