ניתוח שקדים בעזרת גלי קול

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

25/02/2002 | 12:40 | מאת: ורד

לאחרונה התפרסם מאמר על שיטה חדשה לניתוח שקדים בבית חולים רמב"ם (ידיעות אחרונות) ונאמר כי הניתוח הוא הרבה יותר קל מבחינת ההחלמה. 3 ימים ולא 7-10 ימים. רק 4 אנשים עברו אותו בארץ. האם אתה מכיר את השיטה? האם השקד עלול לצמוח מחדש?

28/02/2002 | 11:05 | מאת: ד"ר יהודה רוט

השיטה מוכרת, נעשית במספר רב של מרכזים בארץ, אין הבדל ניכר בהחלמה, הסכוי ל"צמיחת השקד" אינו רב יותר.

18/11/2011 | 14:43 | מאת: מרקוס דליה

רציתי לברר האם נתוח בגלי קול גורם לכאבים סף הכאב שלי מאוד נמוך אני חרדתית בנושא הכאב ואיך ההליך מתבצע האם זה נעשה בהרדמה כללית תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון