ממה סובל הילד.?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/02/2002 | 23:47 | מאת: אור

שלום, בן שנתים סובל תמיד מהתקררויות.קימת לחה צהובה-ירוקה ונזלת סמיכה צהובה.מינקות סובל מנוזלים באוזנים.הילד אוכל "רע" הרבה ממתקים ושוקולד.האים:כל זה יכול להיות על רקע אלרגי? האים יש קשר בין מצב האוזנים לנזלות? לילד בין שנתיים יכול להיות סינוסיטיס? האים התמונה ניראת כמו סינוסיטיס? תודה.

28/02/2002 | 11:08 | מאת: ד"ר יהודה רוט

האם כל זה יכול להיות על רקע אלרגי? כן האם יש קשר בין מצב האוזנים לנזלות? כן האם לילד בן שנתיים יכולה להיות סינוסיטיס? כן אכן, נראה שהילד סובל מרינוסינוסיטיס כרונית, כנראה עקב הגדלה של האדנואידים (השקד השלישי).

מנהל פורום אף אוזן גרון