טינטון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/02/2002 | 22:40 | מאת: אלי

שלום לך דר' לפני כ 6 שנים נפגעתי בתאונת דרכים כהולכת רגל פגעה בי מכונית וכתוצאה מכך הועפתי למכונית הפוגעת עם הראש שברתי את השמשה הקידמית והועפתי לריצפה. ומאז אני סובלת מכאבי ראש וטינטון תמידי בשתי אוזני. ברצוני לשאול 1. האם קיים קשר בין חבלת ראש לבין טינטון תמידי בשתי האוזניים. 2. האם קיים קשר בין פריצות דיסק (3) צוואריות לבין טינטון ? האם קיים טיפול לטינטון מסוג זה ?

24/02/2002 | 13:04 | מאת: ד"ר יהודה רוט

לשאלות 1+2 : כנראה שכן. אין טפול ספציפי שיעיל במאה אחוז לכולם. הא ניסית להיוועץ בכירופרקטור?

15/03/2002 | 22:05 | מאת: אשר

ישנו מכשיר שנקרא טינקס שיכול להועיל למצב של טינטון מ51% תיכנס לאתר ותברר

מנהל פורום אף אוזן גרון