מה השיקולים שלך ?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/02/2002 | 19:11 | מאת: דורון

שלום דוקטור רוט , למה אתה ממליץ לעבור ניתוח מערות אף בהרדמה כללית ולא מקומית ? ז"א מה השיקולים שלך?

24/02/2002 | 12:31 | מאת: ד"ר יהודה רוט

הניתוחים האנדוסקופיים ניתנים לביצוע תחת אילחוש מקומי או בהרדמה כללית. האילחוש המקומי מצריך פחות זמן, וההתאוששות מהירה יותר, אולם בטיחות הניתוח משופרת בתנאי הרדמה כללית, אין הגבלה בזמן הניתוח, והמטופל זוכה לטפול נינוח ונטול לחץ. בקרב חולים באסטמה או יתר-לחץ-דם הניטור והתגובה המיידית לשנויים במצב קלים יותר בתנאי הרדמה כללית.

מנהל פורום אף אוזן גרון