תופעות לוואי לאחר ניתוח כריתת שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/02/2002 | 21:31 | מאת: הדר

לכבוד ד"ר יהודה רוט לפני כ-3 ימים עברתי ניתוח כריתת שקדים, הסיבה לניתוח היתה שקדים גדולים מדיי שהפריעו לי עד כדי שביקשתי להוציאם. השאלה שלי היא מתי אמורים הכאבים שלאחרי הניתוח להפסיק? מתי אני אוכל לאכול ולשתות כרגיל? והשאלה העיקרית היא - איך אמור להיראות הגרון אחרי הנתוח??? אשמח אם תחזור אליי במהרה, מכיוון שאני מאד מודאגת ממראה גרוני כיום.

17/02/2002 | 21:35 | מאת: ד"ר יהודה רוט

הכאבים יכולים להמשך עוד כשבוע ימים. מראה הגרון יהיה טוב יותר - לא לחשוש מהנפיחות והלובן שרואים עכשיו, הכל יחלוף.

מנהל פורום אף אוזן גרון