כאב גרון מתשמך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/02/2002 | 16:04 | מאת: רינת

שלום דוקטור, לפני כחודש ימים חליתי בשפעת, לא טיפלתי בעצמי כראוי וההמשך היה דלקת ראות. הבראתי, הכך תם ונשלם, חוץ מכאב גרון שאני סוחבת במשך 3-4 שבועות. חוץ מכאב הגרון בריאותי תקינה, אין חום, אני מרגישה מצויין. רק הכאב גרון "הורג" אותי כבר במשך המון המון זמן. הכאב מופיע בעת בליעה בלבד, ונוטה לצד ימין של הלוע. אני נוטלת ויטמין סי, אכיניצאה, פרופוליס וסמבוקול בכמויות וכלום לא עוזר. אין בכלל מה לדבר על כדורי מציצה, שיעילותם למי שמוכר אותם. היום התחלתי לגרגר עם לימון ומלח. ביקרתי אצל רופא משפחה שהפנה אותי למשטח גרון ולרופא אף אוזן גרון, הוא טוען שהוא רואה אדמומיות קלה, אך היות שזה נמשך כל כך הרבה זמן יש צורך בבדיקה מעמיקה. אתה יכול בבקשה לומר לי את האמת : האם יש חשש לגידול? תודה רבה, רינת

17/02/2002 | 21:21 | מאת: ד"ר יהודה רוט

לא נראה שלקית בגידול סרטני. הכאב קשור כנראה לשעול ולדלקת החריפה בדרכי הנשימה העליונות, והוא עשוי לחלוף בימים הקרובים.

21/04/2003 | 11:40 | מאת: כאב גרון מספר שבבועות

21/04/2003 | 11:40 | מאת: כאב גרון מספר שבועות

21/04/2003 | 11:42 | מאת: כאב גרון מתמשך

מנהל פורום אף אוזן גרון