תצא לבד ?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/02/2002 | 22:13 | מאת: רוית

לד"ר רוט שלום רב ! לזכותי ייאמר שטרחתי וקראתי את התשובות הקודמות שנתת בנוגע לשעווה באוזניים אך שאלתי מעט שונה : גם אני , עקב אוזניים "סתומות" קיבלתי מרופא המשפחה מרשם ל- צרומול ( טיפות אוזניים לריכוך שעוות האוזן ) עוד הרופא אמר - לשים 3 טיפות X שלוש פעמים ביום למשך שבוע והשעווה "תצא לבד" . מה זה בדיוק אומר והאם זה בכלל אפשרי ? ( מתשובה קודמת שלך הבנתי שאמורים לפנות לרופא כדי לעבור שטיפה ) יש לציין שבפעם האחרונה שעברתי שטיפה , הרופאה הלא מאד נחמדה גרמה לי לחור קטן בעור התוף ולאחר מכן החליטה פשוט לשאוב את זה החוצה . אודה על תשובתך

13/02/2002 | 07:15 | מאת: ד"ר יהודה רוט

טיפות הצרומול אכן עשויות להמס את השעווה, ולחסוך צורך בנקוי כלשהוא. כשיש שעווה מרובה הטיפות רק מרככות ומקלות על הנקוי. תקלה כמו שתארת הינה נדירה ביותר.

מנהל פורום אף אוזן גרון