איבוד שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/02/2002 | 18:18 | מאת: מלכה

ד"ר שלום ברצוני לדעת אם איבוד שמיעה פיתאומי באוזן שמאל (לא שומעים בכלל רק טיפה רעשים ללא מילים)האם השמיעה תחזור ותוך כמה זמן. העליתי שאלה זו בעבר ואמרתי שמקבל טיפול תרופתי.אך ברצוני לדעת תוך כמה זמן יחזור השמיעה. מכיוון ששותה אנטיביטויקה כשבוע ורבע וגם שאיפות באף ועדין האיש לא שומע אשמח על תשובתך המהירה בברכה ותודה מראש מלכה

11/02/2002 | 21:26 | מאת: ד"ר יהודה רוט

מצטער - ראשית איני מנהל מעקב אחר שאלות קודמות, ושנית אין לי מספיק פרטים כדי לנבא החלמה. אם מדובר בדלקת אוזניים שגרתית צפויה החלמה תוך שבוע שבועיים, אך אם כבר עבר זמן, ואין הטבה, כדאי לעשות בדיקת שמיעה ולהיוועץ ברופא א.א.ג

מנהל פורום אף אוזן גרון