הפרשות מהאוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/02/2002 | 22:40 | מאת: יאנה

שלום, שמי יאנה וברצוני לשאול שאלה (מן הסתם): אחרי מקלחת, כאשר אני מנקה אוזניים, אני שמה לב באופן תמידי שבאוזן אחת ההפרשות כהות מאוד לעומת האוזן השניה- בה ההפרשות צהובות בהירות ולעיתים אף שקופות. האם זה נורמלי? אם לא כיצד עלי לטפל בזה והאם עלי להיבדק אצל רופא?

06/02/2002 | 13:26 | מאת: ד"ר יהודה רוט

זה נורמלי. אבל מדוע את מנקה את האוזניים? השעווה אינה לכלוך!

06/02/2002 | 18:07 | מאת: ייה מור

מידי 4-3 שנים אני נאלץ לבצע שטיפת אזניים אצל רופא מאחר ואזניי נסתמות לחלוטין משעווה זו. אחד הרופאים שבקרתי בעבר טען שרצוי לנקות את האזניים מידי יום ביומו על מנת למנוע הצטברות. מה דעתך? תודה ייה

מנהל פורום אף אוזן גרון