סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/01/2002 | 10:28 | מאת: יוסי

שלום אצלי אתמול אובחן סינוסיטיס אצל הרופא והוא נתן לי מוקולית 375 ומוקסיפן פורטה כתרופות. רציתי לדעת קצת פרטים על המוקולית. הסתכלי בדף שמצורף והיה כתוב ש "תופעות לוואי שיש להתייחס אליהן" משהו כזה. אז הכי מדאיג אותי ההקאות. האם זה נכון ? האם תרופה זו גורמת להקאות ? אם כן מה הטעם בלקחת את זה? תודה יוסי

31/01/2002 | 23:26 | מאת: ד"ר יהודה רוט

מוקוליט היא תרופה טובה ובטוחה, ואתה יכול לקחת אותה ללא חשש. במקרים הנדירים, בהם יכולה להופיע תופעת לואי, תתכנה בחילות או הקאות. שים לב ליטול גם טיפות אף או תכשיר דומה לכיווץ הריריות ושפור הניקוז מתוך הסינוסים. הרבה בשתייה.

01/02/2002 | 22:37 | מאת: יוסי

מה כל כך טוב לקחת תרופה אם אפילו במקרים נדירים זה גורם להקאות. ההקאות - למי ומתי זה יכול להופיע ומאיזו סיבה? תרופות אמורות להקל ולא לגרום לך להרגשה עוד יותר רעה כמו הקאות. אם תוכל לענות לי על השאלה למה זה יכול לגרום להקאות,כמה נדיר זה,מתי זה יכול לקרות ולאילו אנשים זה גורם להקיא. תודה

מנהל פורום אף אוזן גרון