הליטוזיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/01/2002 | 16:37 | מאת: Aa

שלום מהו הליטוזיס? תודה

30/01/2002 | 18:46 | מאת: ליהי

הליטוזיס הכוונה לריח רע מהפה.

05/06/2007 | 20:16 | מאת: יוסי

אני עברתי כריתת גרון עקב גידול במיתרי הקול בגלל זה עשו לי חור בגרון ושמו לי קנולה אני עברתי הקרנות וגם כימותרפיה במשך הזמן אמרו לי הרופאים להוציא את הקנולה כל פעם קצת ולאט לאט להוציא אותה בכלל בכדי שיוכלו לשים לי התקן דיבור להפתעתי עם הזמן החור החל להסגר פניתי לבית חולים בו אני מטופל ו מאחר והתקשתי לנשום והתקבלתי לאישפוז נאמר לי שינתחו אותי כדי להרחיב את החור ויעשו פלסטיקה לא שאני מבין בזה גם לא הוסבר לי מה זה בדיוק על כל פנים נכנסתי לניתוח כשיצאתי התברר לי שאמנם הרחיבו את החור אבל הוא קטן ממה שהיה ונמובן אני עכשיו עם קנולה עם הוראה לא להסיר אותה וכמובן שום פלסטיקה לא עשו מה אני אמור לעשות דרך אגב הגרון קשה אחרי ההקרנות

05/06/2007 | 20:16 | מאת: יוסי

אני עברתי כריתת גרון עקב גידול במיתרי הקול בגלל זה עשו לי חור בגרון ושמו לי קנולה אני עברתי הקרנות וגם כימותרפיה במשך הזמן אמרו לי הרופאים להוציא את הקנולה כל פעם קצת ולאט לאט להוציא אותה בכלל בכדי שיוכלו לשים לי התקן דיבור להפתעתי עם הזמן החור החל להסגר פניתי לבית חולים בו אני מטופל ו מאחר והתקשתי לנשום והתקבלתי לאישפוז נאמר לי שינתחו אותי כדי להרחיב את החור ויעשו פלסטיקה לא שאני מבין בזה גם לא הוסבר לי מה זה בדיוק על כל פנים נכנסתי לניתוח כשיצאתי התברר לי שאמנם הרחיבו את החור אבל הוא קטן ממה שהיה ונמובן אני עכשיו עם קנולה עם הוראה לא להסיר אותה וכמובן שום פלסטיקה לא עשו מה אני אמור לעשות דרך אגב הגרון קשה אחרי ההקרנות

05/06/2007 | 20:16 | מאת: יוסי

אני עברתי כריתת גרון עקב גידול במיתרי הקול בגלל זה עשו לי חור בגרון ושמו לי קנולה אני עברתי הקרנות וגם כימותרפיה במשך הזמן אמרו לי הרופאים להוציא את הקנולה כל פעם קצת ולאט לאט להוציא אותה בכלל בכדי שיוכלו לשים לי התקן דיבור להפתעתי עם הזמן החור החל להסגר פניתי לבית חולים בו אני מטופל ו מאחר והתקשתי לנשום והתקבלתי לאישפוז נאמר לי שינתחו אותי כדי להרחיב את החור ויעשו פלסטיקה לא שאני מבין בזה גם לא הוסבר לי מה זה בדיוק על כל פנים נכנסתי לניתוח כשיצאתי התברר לי שאמנם הרחיבו את החור אבל הוא קטן ממה שהיה ונמובן אני עכשיו עם קנולה עם הוראה לא להסיר אותה וכמובן שום פלסטיקה לא עשו מה אני אמור לעשות דרך אגב הגרון קשה אחרי ההקרנות

מנהל פורום אף אוזן גרון