סינוזיטיס אצל אשה בת 32

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/01/2002 | 21:18 | מאת: אור

שלום רב הנני פונה בנוגע לאחותי בת ה - 32 לפני 5 ימים אובחנה אצלה סינוזיטיס חריפה עם מוגלה רבה. הטיפול שקיבלה :כדורי אוגמנטין 875 פעמיים ביום. ואקמול לפי הצורך. זה חמישה ימים שהיא סובלת מחום גבוה, מממוצע של 38.5-39 ביום,חולשה רבה,ללא יכולת לתפקד לחלוטין. השאלה שלנו- האם החום קשור למחלה (לשפעת) ומתי צריך לחלוף. היש צורך לבצע בדיקות נוספות או להמתין? אודה על ההתייחסות , אנו מודאגים.

30/01/2002 | 20:35 | מאת: ד"ר יהודה רוט

ברינוסינוסיטיס חום אינו סימפטום אופייני, ועל כן חובה לגשת מייד לבדיקה רפואית נוספת

מנהל פורום אף אוזן גרון