אוטוסקלרוזיס - שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/01/2002 | 19:26 | מאת: דליה

שלום האם תוכל להסביר לי על אוטוסקלרוזיס - הסתיידות של עצמות באוזן התיכונה? חיפשתי חומר על כך ואיני מוצאת. תודה מראש דליה.

28/01/2002 | 19:45 | מאת: דליה

פירוט הבעיה: בעבר עברתי ניתוח באוזן ימין שגרם להעדר שמיעה טוטלי. כיום מציעים לי לעבור את אותו הניתוח בשנית, כדי לשפר את המצב. הניתוח שהם מציעים אמור להתבצע בביה"ח מאיר. מהי דעתך ו/או המלצתך? מהו הטיפול הרצוי לאוטוסקלרוזיס? האם עדיף אולי להתקין מכשיר שמיעה? אשמח אם תוכל להפנות או להמליץ על מבינים בנושא. תודה שוב. דליה

30/01/2002 | 20:39 | מאת: ד"ר יהודה רוט

נשמע שיש לך בעיה מורכבת במיוחד - ממליץ כי תפני לד"ר בר, מומחה לניתוחי אוזניים, מחלקת א.א.ג., המרכז הרפואי וולפסון, חולון (תאום תור בטל. 5028618)

מנהל פורום אף אוזן גרון