ניתוח כפתורים פעם שנייה לילדה בת 3

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/01/2002 | 14:33 | מאת: LIMOR

שלום רב! שמי לימור ובתי עברה ניתוח לפני חודשיים( כפתורים,שקדים, פוליפים ) הילדה בת 3 מיום שהיא עשתה את הניתוח היא מקבלת אנטיביוטיקה, הרופא אמר שיש דלקת באוזן והכפתור הימני זז ולכן צריך לעשות שוב את הכפתורים. רציתי לשאול מה הסיכוי שבניתוח השני לא ייהיה דלקת? מה הסיכוי שהניתוח יעבור בשלום

25/01/2002 | 10:58 | מאת: ד"ר יהודה רוט

מתקשה מאוד לענות - בד"כ אין דלקות כאלו לאחר התקנת צנוריות, אך זה אפשרי. האם נתנו תרופות אנטיביוטיות מגוונות, האם נלקחה תרבית, האם את מקפידה שלא יחדרו מים לאוזניים?

27/01/2002 | 08:18 | מאת: LIMOR

שלום רב! לאחר הניתוח היא קבלה אנטיביוטיקה מגוונת כמו מוקסיפן במשך 10 ימים לאחר כמה ימים קבלה שוב אנטיביוטיקה בשם אוגמנטין 400 מ"ג במשך 5 ימים. לילדה לא חדר מים. יש לה כפתורי סילקון, הרופא אמר שלא חדרו מים. לא כל כך הבנתי מזה תרבית?

מנהל פורום אף אוזן גרון