כאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/01/2002 | 12:44 | מאת: Inbar

שלום, אני סובלת מזה כחודש מכאבים חזקים באוזן שמאל. לפני כשבוע נתקפתי כאבים חזקים מאוד בלילה ויום למחרת אף נעדרתי מעבודתי. בביקורי אצל רופא אף אוזן גרון לא נמצאה סיבה לתלונותיי. אין סימן לדלקת או פצע. הרופא הציע לבדוק האם מקור הבעיה בשיניים. ביקרתי אצל רופא שיניים והכל תקין (כולל צילומים). אני עדיין סובלת מהכאבים ולפעמים מתקשה לתפקד. מה לעשות? מה יכול להיות המקור לכאבים?

25/01/2002 | 11:03 | מאת: ד"ר יהודה רוט

כאבים באזור האוזן יכולים לנבוע משנויים במערכת השרירים והעצמות, בגב או בכתפיים. מציע להיוועץ באורטופד.

מנהל פורום אף אוזן גרון