בדיקת BERA בסדציה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

21/01/2002 | 15:35 | מאת: אתי

בתי בת שלושה חודשים. היא אמורה לעבור בדיקת BERA בסדציה בחודש הקרוב. ניסיתי לדלות פרטים מהצוות במחלקת א.א..ג בבבית החולים והם פשוט לא הועילו לענות לי. הדבר היחידי שנאמר היה שהילדה כנראה לא מגיבה לצלילים נמוכים ניסיתי לברר מספר פרטים האם הילדה תזדקק למכשיר שמיעה. הדבר היחיד שנאמר לי אל תדאגי היא מגיבה למוצרט . מה לעשות אני מפוחדת

22/01/2002 | 09:16 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אתי שלום התאור שלך עצוב, ואני מקווה שהרגשתך נובעת משילוב של חוסר תקשורת ולחצים, ולא מחוסר איכפתיות. גלוי של לקוי שמיעה בילדים הוא מאוד חשוב ויקר ללב כל העוסקים בתחום. אשמח אם תתקשרי אלי ותמסרי לי את פרטי ביה"ח - אנסה לסייע.

מנהל פורום אף אוזן גרון