חוש הריח וסינוסיטיס.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/01/2002 | 23:59 | מאת: שרית

שלום! יש לי אלרגיה שמאופינת בעטשויות רבות איני יודעת בדיוק למה אני אלרגית. כול שנה בין פעם לפעמים בשנה אני סובלת מסינוסיטיס בצורה קשה הרופא נותן לי אוגמנטין וזה עובר. לפני כחודש וחצי שוב פעם היה לי סינוסיטיס הרופא נתן לי אוגמנטין 870 מ"ג. לאחר 7 ימים זה עבר לי אך חוש הריח שלי נעלם לחלוטין ומאז אין לי חוש ריח בכלל אני מאוד מאוד מודאגת האם יכול להיות שחוש הריח שלי לא יחזור לעולם זה כ-חודש אין לי שום סימן לריח..... האם יש פיתרון לבעיה זו . תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21/01/2002 | 12:28 | מאת: ד"ר יהודה רוט

עליך להבדק אצל רופא א.א.ג. המצוייד באפשרות לבדיקה אנדוסקופית של האף, שכן יש לודא שאין לך פוליפים באף. נראה כי פרט לטפול האנטיביוטי תוכלי להנות מתוספת של תרסיס לאף המכיל סטרואידים (לא לחשוש כלל מתופעות לוואי !)

מנהל פורום אף אוזן גרון