פצעים על הלשון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/01/2002 | 10:23 | מאת: עודד

מזה מספר חודשים יש לי פצעים שטוחים לא מכאיבים בשולי הלשון ובחלקה התחתון. רופאי עור, פה ולסת שללו אפשרות של משהו שלילי, אבל לא ניתנו תשובות חד משמעויות. הפצעים גורמים לתחושה של כוויה בפה וטעם מתכתי. צורתם עיגולים אדומים שלפעמים מוקפים בגבול לבן. היות ואני לוקח תרופות שונות ללחץ דם, נוגדני קרישה, ולטיפול בתת פעילות הבלוטה. עלי לציין שאין קשר בין תחילת התופעה לשינוי כל שהוא במינון וסוג התרופות.

20/01/2002 | 19:53 | מאת: ד"ר יהודה רוט

אני מניח שנשללה אפשרות של פטרת, בין השאר ע"י טפול נסיוני. נראה כי עליך לפנות למומחה למחלות בריריות הפה: באזור המרכז: ד"ר ורד (פה ולסת, שיבא), פרופ' בוכנר, פרופ' גורסקי באזור ירושלים: פרופ' פיזנטי (פה ולסת, הדסה עין כרם)

21/01/2002 | 08:56 | מאת: עודד

תודה על העצה. אפנה לאחד מהנ"ל בתודה עודד

מנהל פורום אף אוזן גרון