תחושת אטימות באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

18/01/2002 | 22:46 | מאת: אבי

מרגיש בשנים האחרונות, לעיתים קרובות, תחושת אטימות באוזניים וירידה קלה בשמיעה. בעת משיכה בחוזקה בתנוך האוזן חוזרת התחושה של שמיעה תקינה. בדיקת שמיעה הראתה ירידה מסויימת בשמיעה בעיקר בצלילים הגבוהים. בבדיקת שמיעה עם "אינסרט" השתפרה השמיעה כמעט ל- 100% כולל לצלילים גבוהים. מהי הבעיה וכיצד ניתן "לפתוח" את האוזניים לשמיעה מקסימלית? אינו חשוף לרעש, שוחה לעיתים קרובות, בן 58. בתודה, אבי.

20/01/2002 | 20:00 | מאת: ד"ר יהודה רוט

נראה כי קיימת הפרעה בתעלת השמע: שחיינים מועדים לפתח גבשושיות עצם החוסמות חלקית את השמיעה. ממליץ כי תפנה לבדיקה אצל מנתח האוזניים שלנו, ד"ר בר (תאום תור במרפאת אאג במרכז הרפואי וולפסון: 5028618)

מנהל פורום אף אוזן גרון