ניתוח אף.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/01/2002 | 00:43 | מאת: נעה

שלום. באפי מחיצה עקומה - דעות המנתחים הפלסטיים בשאלה האם לטפל גם בה במהלך ניתוח אף חלוקות. כיום המחיצה אינה מפריעה לי לתפקד בצורה כלשהי - האם לדעתך יש צורך "לגעת" בה גם אם אופי הניתוח המדובר הוא הסרת גבשושית בלבד? אשמח לדעת מהם הסיכונם המעורבים בטיפול במחיצה למרות שאין היא מפריע לי כיום. בתודה, נעה.

16/01/2002 | 13:54 | מאת: ד"ר יהודה רוט

בעקבות ניתוח קוסמטי, גם בהתערבות המינימלית המתוכננת אצלך, תתכן עקב הצטלקות לקוייה של חתכי הניתוח הפרעה בנשימה דרך האף, ואז המחיצה יכולה להפריע. לכן כדאי, בהזדמנות החגיגית, לשפץ את כל המיכלול. אינך מוסיפה סיכונים נוספים.

מנהל פורום אף אוזן גרון