ליקוי שמיעה פתאומי עקב וירוס הפוגע בעצב השמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/02/2015 | 08:37 | מאת: סימונה כהן

קבלתי טיפול בסטרואידים פרדיזון 5 ימים במחלקה ואחכ בבית עם תום הטיפול הרגשתי החמרה בשמיעה באוזן שמאל אני מרגישה מעין לחץ על האוזן ואטימות ואיוושות כמו כן מרגישה לחץ פיזיבגוף האם אלו תהליכי הגמילה של הגוף מהסטרואידים לא הייתי במצב הזה כשנכנסתי לבית חולים. מה פשר התופעות האלה. במהלך הטיפול הגדילו לי את המינון לטיפול ביתר לחץ דם עכשו לפי המלצתה של הרופאת משפחה חזרתי למינון הקודם.

25/02/2015 | 10:26 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

יש צורך לחזור על בדיקת השמיעה ולפי המצב להחליט על המשך טיפול

מנהל פורום אף אוזן גרון