בדיקה US צוואר עליון (בפענוח בלבד) עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

12/02/2015 | 18:17 | מאת: אבי

עברתי את הבדיקה וקיבלתי את התוצאות הלא מעודדות הנל " הודגמו בלוטות הרוק הסובמנדיבולאריות במימדים ומרקם תקינים. בלוטות לימפה מוגדלות בגובה תת-לסתי, הגדולה מהן בקוטר 21 מ"מ מימין ובלוטות ראקטיביות לא מוגדלות בצוואר משמאל." מה זה אומר בעצם? תודה רבה רבה!!

13/02/2015 | 17:27 | מאת: אבי

הייתי היום אצל רופאת המשפחה קיבלתי אנטיביוטיקה של 865 מל גרם לשבוע פעמיים ביום ובנוסף לעשות בדיקות דם. כמו כן הופנתי לאף אוזן גרון ליעוץ. אשמח לדעה נוספת תודה.

13/02/2015 | 17:27 | מאת: אבי

הייתי היום אצל רופאת המשפחה קיבלתי אנטיביוטיקה של 865 מל גרם לשבוע פעמיים ביום ובנוסף לעשות בדיקות דם. כמו כן הופנתי לאף אוזן גרון ליעוץ. אשמח לדעה נוספת תודה.

מנהל פורום אף אוזן גרון