כובד שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/01/2002 | 14:56 | מאת: רותי

האם כובד שמיעה היא תופעה תורשתית? האם בגילי 58, כשאני לא שומעת כל דיבור סביבי, מבקשת לחזור על מה שנאמר, נדרשת להתאמץ לשמוע במצבים מסויימים, אני יכולה להסיק כי מצבה של אימי חוזר אצלי? היא התקשתה בשמיעה ואף נאבקה להסתגל למכשיר שמיעה אשר עד סוף ימיה בגיל 89 לא הצליחה ליהנות ממנו.

16/01/2002 | 14:02 | מאת: ד"ר יהודה רוט

כן, יכולה להיות תורשתיות. רובם המוחלט של כבדי השמיעה נהנים מאוד ממכשירי השמיעה , בפרט החדישים כיום, ולכן אל תקישי מנסיונה העגום של אימך.

מנהל פורום אף אוזן גרון