כאבי אזניים - גיל 4

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/01/2002 | 13:42 | מאת: יעל

ביתי בת הארבע, היתה חולה בשפעת משך שבוע, בשבוע שעבר. כעת, בריאה, אך חזרה לה הנזלת (ירוקה ומוגלתית) וכן כאב באזן ימין, בעיקר בעת קינוח האף וגיהוק. לדברי רופא הילדים אין לתת אנטיביוטיקה, אלא רק טיפות להרגעת הכאב. אני חוששת שדלקת תסתבך, בעיקר לאור העובדה שמשך השבועיים האחרונים כל הזמן יש "משהו".

13/01/2002 | 14:59 | מאת: יעל

השאלה היא האם כדאי להתחיל טיפול באנטיביוטיקה או שכפי שהופא אמר, בדלקת תעבור מעצמה? תודה. יעל כתב/ה: > > ביתי בת הארבע, היתה חולה בשפעת משך שבוע, בשבוע שעבר. כעת, > בריאה, אך חזרה לה הנזלת (ירוקה ומוגלתית) וכן כאב באזן ימין, > בעיקר בעת קינוח האף וגיהוק. לדברי רופא הילדים אין לתת > אנטיביוטיקה, אלא רק טיפות להרגעת הכאב. אני חוששת שדלקת תסתבך, > בעיקר לאור העובדה שמשך השבועיים האחרונים כל הזמן יש "משהו".

14/01/2002 | 13:15 | מאת: ד"ר יהודה רוט

לפי המידע שציינת גם אני נוטה להמליץ על התחלת טפול אנטיביוטי

מנהל פורום אף אוזן גרון