סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/01/2002 | 15:15 | מאת: אורנה

אני סובלת מצינון שהתבטא בעיקר באף סתום בהתחלה לא אובחן סינוסיטיס וקיבלתי קלארינז להקלת הגודש באף (אני אלרגית ברמה בינונוית מאוד) לאחר שלושה ימים התחלתי להרגיש לחץ באוזן שמאל שם גם היה ריכוז גדול יותר של הגודש באף פניתי לרופא הוא בדק את האוזן והיבחן ואקום בעור התוף ונוזלים באוזן באף הוא ראה מעט מוגלה קיבלתי אנטביוטיקה זינת 500 ל10 ימים במקביל לקלארינז בינתיים האוזן החמירה ועכשו היא סתומה לקחתי עד עכשו 3 כדורים של זינת האם האנטיביוטיקה תעזור גם לאוזן וכמה זמן זה יכול לקחת עד שהאוזן תחזור למוטב הגודש באף השתפר מאוד אבל עדיין לא לגמרי תודה מראש

12/01/2002 | 16:16 | מאת: ד"ר יהודה רוט

"האם האנטיביוטיקה תעזור גם לאוזן וכמה זמן זה יכול לקחת עד שהאוזן תחזור למוטב ?" התרופה תעזור, אך הסתימה באוזן יכולה להימשך מספר שבועות

מנהל פורום אף אוזן גרון