גירודים עזים בחיך העליון ובאוזניים- כרוני!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

11/03/2012 | 21:19 | מאת: אייל

שלום, אני בן 19 ויש לי גירודים עזים בחיך העליון בפה מאז שאני ילד קטן, חוץ מזה שזה מציק לי זה גם גורם לי לעשות קולות מוזרים כשאני בעצם מגרד שמה עם הפה והלשון. יש לציין שאני רגיל להכניס את הנזלת פנימה תמיד וזה משו שאני לא יכול לשלוט בו [אולי יש קשר..]. כמו כן, יש לי גירודים עזים גם באוזניים. כבר פניתי לכמה וכמה רופאים ולא קיבלתי תשובה בנידון. הנושא מציק לי מאוד. [כמו כן אציין שיש לי גירודים בעיניים והן תמיד אדומות ושורפות.] כל מה שפרטתי פה מופיע לי בכל ימות השנה ובכל זמן במהלך היממה. הגירודים באזניים ובחייך מחמירים בבוקר ובלילה ובעיקר בימי החורף! (הבעיות בעיניים בעיקר באביב) אשמח מאוד מאוד אם סופסוף מישהו יעזור לי בנידון - זה כבר בלתי נסבל. תודה!

12/03/2012 | 15:53 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יש אולי קשר לאלרגיה - שיכולה לבוא לידי ביטוי גם בנזלת וגם בגירוד בחיך וגם בעיניים..... גש לבדיקת רופא אלרגיה. בברכה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

11/01/2021 | 19:48 | מאת: רוני

היי אייל. אמנם הפוסט ממש ישן אבל אולי תקפוץ לך התראה... האם מצאת פתרון לנושא?

01/04/2022 | 23:12 | מאת: רחלי

תנסה תרופה אנטיהיסמין לאלרגיה

מנהל פורום אף אוזן גרון